Homepage » Historie & oud-spelers » Streppel blikt terug op vertrek bij Heerenveen: ''Of ik teleurgesteld ben? Ja''

Streppel blikt terug op vertrek bij Heerenveen: ''Of ik teleurgesteld ben? Ja''

( 0 reacties)
Streppel blikt terug op vertrek bij Heerenveen: ''Of ik teleurgesteld ben? Ja''

SC Heerenveen besloot na afgelopen seizoen niet verder te gaan met trainer Jurgen Streppel. Na twee jaar vond de Friese club het tijd voor een frisse wind. Streppel was eigenlijk voor de lange termijn naar Heerenveen gekomen.

"De langere termijn was wel de insteek, ja", beaamt de oefenmeester in gesprek met FeanFan Magazine. "Twee jaar vol maken en dan kijken of er een basis is om verder te gaan. Of ik teleurgesteld ben? Ja, maar aan de andere kan moet je, als er twijfels zijn, ook eerlijk zijn. Twijfels waren er aan beide kanten."

Streppel wil niet te diep ingaan op zijn vertrek bij SC Heerenveen. "Niet interessant", meent hij. "Voorop staat dat ik trots ben dat ik hier heb mogen werken. De jongens gaan voor elkaar door het vuur. Daar geniet ik van. Er is een mooie samenwerking ontstaan. Zowel met de selectie als met de technische staf."

Toch presteerde Streppel wisselvallig in Friesland. "Soms speel je heel goed en win je. De andere keer speel je heel goed en verlies je. Of andersom. Natuurlijk speelt jeugdigheid mee. De jeugd is de levensader van de club. Die wisselvalligheid probeer je te beïnvloeden. Elke dag aan de slag met verbeterpunten. Continu spiegelen. Aan de hand van beelden, trainingen en gesprekken", aldus Streppel.

Benieuwd naar de rest van het interview? Word dan lid van supportersclub FeanFan en je krijgt het magazine - naast vele andere voordelen - thuis opgestuurd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›