Homepage » Historie & oud-spelers » Familie Dumfries blij met transfer: ''Dat hij rood-wit gaat dragen, is prachtig''

Familie Dumfries blij met transfer: ''Dat hij rood-wit gaat dragen, is prachtig''

( 0 reacties)
Familie Dumfries blij met transfer: ''Dat hij rood-wit gaat dragen, is prachtig''

Denzel Dumfries tekende gistermiddag een contract van vijf jaar in Eindhoven, waardoor de overstap van SC Heerenveen naar PSV definitief is. John Dumfries was mogelijk nog blijer met de transfer dan de voetballer zelf. 

John is de oom van de rechtsback en een enorme fan van PSV. Hij had nooit verwacht dat zijn jonge neefje bij de landskampioen zou spelen. ''Denzel heeft lang bij de amateurs gevoetbald en zich de laatste jaren geweldig ontwikkeld. Ik had een paar jaar terug niet verwacht dat hij deze stap zou gaan maken", vertelt hij trots in het Eindhovens Dagblad

Hoewel hij fan is van de Eindhovense club, heeft hij niet als bemiddelaar gespeeld of op de verdediger ingepraat. ''Ik heb er zelf geen enkele rol in gespeeld." Hij is blij met de transfer, maar het kan ook moeilijke situaties opleveren. ''Discussies over hem zal ik straks zoveel mogelijk mijden, want het is toch mijn familie. Dat voelt anders."

Hoewel hij minder discussies aan zal gaan, wordt de oom van Denzel niet minder kritisch. ''PSV moet altijd spelen om de titel en als hij het niet goed doet, zal ik natuurlijk ook gewoon kritisch zijn. Daar kan hij wel tegen." Eerst zal hij de verdediger met open armen ontvangen. ''Dat mijn neef rood-wit gaat dragen, is prachtig. Ik ga hem snel wegwijs maken in de stad."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›