Homepage » Historie & oud-spelers » Feyenoord bereikt akkoord over transfer oud-Heerenvener naar Turkije

Feyenoord bereikt akkoord over transfer oud-Heerenvener naar Turkije

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Feyenoord bereikt akkoord over transfer oud-Heerenvener naar Turkije

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Kayserispor over de transfer van Bilal Basacikoglu, dat meldt De Telegraaf. De Rotterdammers verkopen de oud-speler van SC Heerenveen voor iets meer dan één miljoen euro.

De transfersom kan in de toekomst echter nog flink oplopen. Kayserispor heeft ingestemd met een doorverkooppercentage voor Feyenoord. Als de 23-jarige Basacikoglu in de toekomst verkocht wordt door de Turkse club, gaat er een deel van de transfersom naar Rotterdam.

Basacikoglu wist bij Feyenoord nooit echt een vaste waarde te worden na zijn transfer van SC Heerenveen in 2014. Destijds betaalde Feyenoord 3,5 miljoen euro voor de Turkse vleugelaanvaller, die in Rotterdam landskampioen werd en de beker won. Daarnaast was hij met Feyenoord actief in de Champions League en Europa League.

Aangezien het transferbedrag aanzienlijk lager ligt dan het bedrag dat Feyenoord betaalde, zal SC Heerenveen amper mee verdienen aan de transfer. Qua opleidingsvergoeding zal het waarschijnlijk om enkele tienduizenden euro's gaan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jun 2018 om 11:41
    Ben erg benieuwd of we ooit nog iets van hem gaan horen. Turkije is financieel aantrekkelijk, dus zou me niet verbazen als hij daar gaat clubhoppen in de komende jaren.
zondag 27 januari 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›