Oud-Heerenveen-aanvaller voor de zestiende keer veroordeeld

0
Oud-Heerenveen-aanvaller voor de zestiende keer veroordeeld

Oud-Heerenvener Yassine El Ghanassy (27) is voor de zestiende keer veroordeeld. Ditmaal reed hij op een busstrook in Oostende toen de politie hem onderschepte.

De Belg is inmiddels een bekende voor de rechter, waar hij afgelopen week voor de zestiende keer werd veroordeeld. De rechter legde hem 12 maanden rijverbod en 10.240 euro boete op. ''De voetballer moet bovendien zijn rijexamens opnieuw afleggen én medische en psychologische proeven afleggen. De Brugse politierechter verklaarde bovendien de Porsche tot verbeurd'', weet HLN te melden. 

Eerder kreeg hij een boete omdat hij met 57 km/uur door de bebouwde kom reed. Deze boete betaalde hij niet, waardoor het bij de rechter terecht kwam. Hier kreeg hij zes maanden cel en twee jaar rijverbod toegewezen want ze zagen tegelijkertijd dat hij al een rijverbod had en de opgelegde proeven niet uitgevoerd had.

El Ghanassy speelde in het seizoen 2013/2014 voor SC Heerenveen, waarna hij weer terugging naar AA Gent en inmiddels in de Ligue 1 bij FC Nantes. Hij speelde veertien wedstrijden voor Heerenveen waarin hij vijf keer wist te scoren. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›