Homepage » Historie & oud-spelers » Kada: ''Ik ga het zeker maken, FC Eindhoven is niet mijn eindstation''

Kada: ''Ik ga het zeker maken, FC Eindhoven is niet mijn eindstation''

( 0 reacties)
Kada: ''Ik ga het zeker maken, FC Eindhoven is niet mijn eindstation''

Tarik Kada had maandag voor het eerst sinds oktober weer een basisplaats bij FC Eindhoven. De oud-speler van SC Heerenveen hoopte bij de Jupiler League-club zijn voetbalgeluk te hervinden, maar werd geteisterd door blessures.

Nu is Kada weer fit, maar ook niet zeker van een basisplek. "Ik voel geen extra druk om te slagen in het profvoetbal, want ik leg mezelf al veel druk op", zegt de aanvaller tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik ga het maken, zeker weten. FC Eindhoven is niet mijn eindstation."

Kada maakte in 2015 zijn debuut voor SC Heerenveen, maar wist niet door te breken in Friesland. Hij vertrok naar Heracles Almalo, dat hem dit seizoen verhuurd aan FC Eindhoven. "Ik maakte de keuze voor FC Eindhoven omdat de club de laatste jaren vaak in de subtop speelde", aldus Kada.

"De realiteit is dat we in veel wedstrijden amper aan voetballen toekomen, net als vandaag (tegen Jong Ajax, red.)", vervolgt hij. "Die buitenspelers van Jong Ajax kregen de bal en stonden meteen een-op-een met een verdediger. Dán kun je je ding doen. Ik moet telkens nog vijf man voorbij." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›