'Wintertransfer mogelijk voor ex-Heerenveners Uth en Van La Parra'

0
'Wintertransfer mogelijk voor ex-Heerenveners Uth en Van La Parra'

Nu 2017 langzaam maar zeker richting het einde loopt, sijpelen er steeds meer geruchten door met het oog op de aanstaande transferperiode in januari. Rondom SC Heerenveen is het nog rustig, maar voor oud-Heerenveners Rajiv van La Parra en Mark Uth geldt dat niet.

Het contract van Uth loopt komende zomer af en zodoende is hij al vaker in verband gebracht met een transfer. Volgens de Duitse voetbalkrant Kicker hebben inmiddels Borussia Dortmund, Schalke 04 én Borussia Mönchengladbach interesse om de 26-jarige spits over te nemen van Hoffenheim. Afgelopen weekend was hij nog trefzeker tegen Dortmund.

Aan de andere kant van het Kanaal wordt Van La Parra ook in verband gebracht met een binnenlandse transfer. De boulevardkrant The Sun beweert dat West Bromwich Albion interesse heeft in de vleugelspeler, die dit seizoen - op drie duels schorsing na - een basisplek heeft bij Huddersfield Town. WBA zou desondanks voor ongeveer zes à zeven miljoen euro een poging willen wagen.

Uth staat dit seizoen op negen goals in zestien Bundesliga-duels, Van La Parra op één goal (nul assists) in veertien Premier League-duels.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!