Jansen tevreden met linksbuiten: ''Hij vult dat naar behoren in''

1
Jansen tevreden met linksbuiten: ''Hij vult dat naar behoren in''

Johnny Jansen laat zich wisselend uit over de verloren wedstrijd tegen Feyenoord in Rotterdam. De trainer van SC Heerenveen vond dat er te vaak balverlies geleden werd, maar dat het er op sommige momenten best aardig uitzag voor zijn ploeg. 

Jansen spreekt voor de microfoon van NOS uit dat hij vond dat zijn ploeg te vaak balverlies leed. De twee goals die Feyenoord in het duel maakte kwamen volgens Jansen veel te gemakkelijk tot stand. "Dat kan gewoon niet."

"We hebben een ingooi op hun helft", begint hij. "Bij de corner komt er een moment dat ze er voetballend uitkomen. De tweede goal is een kopbal die iemand vrij in iemand zijn voeten kopt. Daar komt ook weer een goal uit. "Er zit ook nog heel veel jeugdigheid in", vervolgt de trainer van SC Heerenveen. "Je zult moeten leren om daarmee om te gaan. Dat gaat met vallen en opstaan. In dit soort wedstrijden wordt dat wel blootgelegd."

Jansen ziet ontwikkeling in het spel van zijn ploeg en dat was volgens hem ook weer te zien op woensdagavond in De Kuip. "Ik vind dat wij absoluut op de goede weg zijn", benadrukt hij. "We laten het in de eindfase nog wel te vaak liggen."

Siem de Jong moest vlak voor tijd noodgedwongen het veld verlaten. "Hij had kramp", vertelt Jansen, die positief is over De Jong in zijn rol als linksbuiten. "Hij vult dat naar behoren in. Vandaag kwam hij alleen jammer genoeg wat minder voor in het spel."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Sep 2021 om 07:44
    Zie toch liever een echte aanvaller met snelheid daar
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›