Mous legt uit: ''Dan had ik niet voor SC Heerenveen gekozen''

5
Mous legt uit: ''Dan had ik niet voor SC Heerenveen gekozen''

Keeper Xavier Mous ging deze zomer van PEC Zwolle transfervrij naar SC Heerenveen. Hij tekende in juni een tweejarig contract. Nu is Mous nog tweede keeper bij de ploeg van Johnny Jansen, maar hij hoopt zo snel mogelijk zijn debuut te kunnen maken in het eerste elftal. 

"Ik ben een jongen die hard wil werken", benadrukt de keeper in FeanFan Magazine. "Ik wil gas geven", vervolgt de enorm gemotiveerde Mous. "Als ik veel uren maak tijdens de trainingen, dan stijgt mijn niveau. Als speler wil je veel wedstrijden spelen. Het zit niet in mijn karakter om tweede keeper te zijn. Ik wil spelen, het liefst zo snel mogelijk. Ik ga er alles aan doen om eerste keeper te worden bij SC Heerenveen."

Mous heeft er vertrouwen in dat er kansen liggen voor hem om een basisplaats te bemachtigen. "Als ik daar geen reële kans op had gehad, had ik niet voor Heerenveen gekozen. Uit de gesprekken met Heerenveen ving ik de juiste dingen op."

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Sep 2021 om 22:04
  Contract van Mulder loopt af, kan me goed voorstellen dat die nog een keer buitenland wil proeven.
 • 21 Sep 2021 om 17:45
  Mulder doet het naar mijn inzien het naar behoren dus ik zie het niet gauw gebeuren
 • 21 Sep 2021 om 15:36
  Zolang Erwin niet geblesseerd, ziek of geschorst wordt, gaat dit denk ik niet gebeuren.
 • 21 Sep 2021 om 14:04
  Volgend seizoen dan maar
 • 21 Sep 2021 om 14:01
  Nou ik zie niet in waarom hij Mulder eruit zou spelen. Is onze aanvoerder en er is geen enkele aanleiding omdat te veranderen. Maar ben blij dat hij zelf perspectief ziet zodat hij gemotiveerd blijft, maar ik zie het niet.
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›