Bochniewicz: ''Na een jaar Eredivisie weet ik hoe het hier werkt''

0
Bochniewicz: ''Na een jaar Eredivisie weet ik hoe het hier werkt''

SC Heerenveen is deze week op trainingskamp in het Gelderse Garderen. Centrale verdediger Pawel Bochniewicz hoopt op een goed seizoen voor de club. Vorig seizoen eindigden de Friezen als twaalfde in de Eredivisie.

"Ik denk dat iedereen teleurgesteld was over vorig seizoen", zo vertelt Bochniewicz in gesprek met SC Heerenveen TV. "Natuurlijk willen we hoger eindigen dan vorig jaar. We zullen meer wedstrijden achter elkaar moeten gaan winnen en natuurlijk willen we een beter seizoen draaien dan afgelopen seizoen."

Bochniewicz kijkt uit naar zijn tweede seizoen bij de club. "Ik heb nu meer ervaring. Na een jaar in de Eredivisie weet ik hoe het werkt hier. Afgelopen jaar was best prima denk ik, dus dit wil ik herhalen en mijzelf weer verbeteren."

Vrijdag oefent SC Heerenveen tegen FC Groningen. "Het is altijd goed om tegen een tegenstander uit de Eredivisie te spelen, maar het is niet hetzelfde als in de competitie", weet Bochniewicz. "Het is vriendschappelijk. We komen net van het trainingskamp, zij komen dat ook. Iedereen zal wel moe zijn, maar het is een mooi moment om het tegen hun op te nemen en hopelijk winnen we."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›