Veerman over Verona: ''Zou opstapje naar de echte top kunnen zijn''

0
Veerman over Verona: ''Zou opstapje naar de echte top kunnen zijn''

Joey Veerman is nog altijd speler van SC Heerenveen. De Friezen werken vooralsnog niet mee aan een vertrek aangezien het juiste bod nog niet op tafel is gekomen. Hellas Verona lijkt op dit moment het meest concreet te zijn.

"Hellas Verona is een club waar ik best heen wil", begint Veerman in het Noordhollands Dagblad. "Uiteindelijk zou het een opstapje naar de echte top kunnen zijn. Een club die prijzen wint en Champions League speelt. Dat wil toch ieder jongetje?"

Veerman is nu een van de smaakmakers van de Eredivisie. In het seizoen 2018/2019 zag Veerman echter al een transfer naar FC Utrecht stuklopen. "Dat was verschrikkelijk, ik moest tien weken in het gips. Toen ik terug kwam was ik er opnieuw ruim vier maanden uit vanwege een knieblessure."

Via Jong Volendam werkte Veerman zich uiteindelijk weer op en verdiende hij een transfer naar Friesland. "Eerst wilde ik niet, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Met een elftal met veel maten van me uit de jeugd werden we kampioen in de derde divisie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›