Van Ewijk geniet: ''Ik word wakker met het geluid van kikkers''

0
Van Ewijk geniet: ''Ik word wakker met het geluid van kikkers''

Milan van Ewijk heeft het uitstekend naar zijn zin in zijn eerste weken bij SC Heerenveen. De vleugelverdediger, die in de zomer overkwam van ADO Den Haag, moet op de rechterflank een gevaarlijke tandem gaan vormen met Mitchell van Bergen.

"In principe hebben we vrij dezelfde speelstijl, maar met een goede communicatie en heldere afspraken kunnen wij best een leuk duo gaan vormen. Al is het natuurlijk wel eventjes wennen in een nieuwe omgeving", vertelt hij in gesprek met het Friesch Dagblad.

Van Ewijk is inmiddels ook verhuisd naar Fryslân. "Ik woon in mijn eentje op een appartement en af en toe komt mijn vriendin langs, mijn vader of een vriend", vervolgt hij. "Ik geniet van de rust. Eerst vond ik het te stil, zeker als je Amsterdam gewend bent", legt Van Ewijk uit.

"Maar 's ochtends word ik wakker met het geluid van kikkers. Verder is het stil", lacht hij. "Dat is toch wel genieten, hoor. Ook als je thuiskomt van de training. Er is weinig afleiding en ik richt me volledig op het voetbal. Ik zit hier prima", besluit Van Ewijk tevreden. 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›