Jansen niet blij met Veerman: ''Laat zich leiden door zijn emotie''

3
Jansen niet blij met Veerman: ''Laat zich leiden door zijn emotie''

Joey Veerman was na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam kritisch op de fans van SC Heerenveen die geen 'passie en strijd' zagen bij de spelers. Trainer Johnny Jansen snapt niet dat Veerman dergelijke woorden tegenover de media brengt.

"Dat moet Joey gewoon niet zeggen. Joey laat zich leiden door zijn emotie. Hij zegt dan dingen waarvan hij achter ook zegt: Wat ben ik ook een oen. Dat soort dingen moet ik niet zeggen, want ik laat mij weer verleiden", vertelt Jansen bij Omrop Fryslân. "Hij refereert veel vanuit zichzelf. Daarin praat hij ook voor zichzelf. Hij gaat elke wedstrijd in om te winnen. Iedereen wil dat."

"Maar het ten koste van alles, dat moet beter", vervolgt Jansen, die vindt dat Veerman andere woorden had moeten gebruiken. "Dat is wel wat ze hier bij Heerenveen graag willen zien", aldus Jansen. "Joey kan een hele hoop compenseren met zijn voetballende kwaliteiten. Maar niet alles."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 May 2021 om 17:27
  Emotie is energie. De kunst is om die te geleiden naar de goede dingen en niet te stranden in frustraties. Joey zit soms op het randje.
 • 28 May 2021 om 16:51
  • Quote van 28 May 2021 om 16:06
   Ik kon zijn emotie en eerlijkheid juist wel waarderen... maar nu even over JJ zelf? Daar heb ik m nog niet over gehoord?
  Ik denk dat Jansen er vooral niet tegen kan dat Veerman zei dat de instelling wel snor was, maar voetballend niet. Dat mag Jansen zichzelf namelijk aanrekenen...

  Voor de rest vind ik Jansen iemand die een leuke trainer kan zijn voor een amateurclub. Of voor een van die topclubs in de nieuwe superleague. Want daar kun je niet degraderen. Jansen kan erg slecht tegen kritiek en tegen spanning.
 • 28 May 2021 om 16:06
  Ik kon zijn emotie en eerlijkheid juist wel waarderen... maar nu even over JJ zelf? Daar heb ik m nog niet over gehoord?
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›