Schöne aast op revanche: ''We zakten door de ondergrens''

0
Schöne aast op revanche: ''We zakten door de ondergrens''

SC Heerenveen neemt het zaterdagmiddag in eigen huis op tegen PEC Zwolle. In februari verloor de ploeg van trainer Johnny Jansen nog met 4-1 in Zwolle.

"We zakten door de ondergrens", herinnert Lasse Schöne zich voor de camera van SC Heerenveen TV. "Dat was niet goed genoeg, hoe we die goals weggeven... Als je mee wilt doen aan de play-offs, dan moet je dat soort wedstrijden winnen. Het was een matige wedstrijd van onze kant, maar het is wel leuk dat je ze zo snel weer krijgt."

SC Heerenveen wil zich revancheren tegen PEC Zwolle. "Ik denk dat we het de laatste weken heel goed doen", is Schöne vol vertrouwen. "Tegen Ajax was het resultaat niet ideaal, maar speelden we wel een goede wedstrijd. Tegen FC Groningen was het een goede wedstrijd van onze kant. Als je ziet hoe we met elkaar bezig zijn, dan staat het goed. We creëren genoeg kansen, daar moeten we zeker op door blijven bouwen."

Schöne weet dat een goed resultaat nodig is in de strijd om de play-offs. "Dat is wel de doelstelling natuurlijk. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan en dan moet je wel punten halen. Maar ik heb er wel vertrouwen in en het team ook", besluit de Deen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›