Van Hecke tegenover Robben?: ''Ik heb voor hem gejuicht''

3
Van Hecke tegenover Robben?: ''Ik heb voor hem gejuicht''

Jan Paul van Hecke kijkt uit naar de wedstrijd van komende zondag tussen SC Heerenveen en FC Groningen. Volgens de verdediger zijn het twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

"Qua spel en qua team is er niet veel verschil, maar Groningen is wel een heel stabiele ploeg. Ze spelen lang niet altijd even goed, maar halen wel veel punten binnen. Waar wij de punten laten liggen, daar trekken zij ze wel over de streep", begint Van Hecke bij Omrop Fryslân.

Mogelijk moet Van Hecke Arjen Robben van scoren af zien te houden. De routinier is op de weg terug en is er mogelijk weer bij. "Dat zou heel leuk zijn, al hoop ik wel dat ie het dan even rustig aan doet. Hij is voor mij de beste Nederlandse speler die ik ooit gezien heb. Als kleine jongen heb ik voor hem gejuicht. Op het schoolplein wilden mijn vriendjes altijd Arjen Robben zijn en dan was ik Jaap Stam, haha. Nee hoor, ik wilde ook Robben zijn."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Apr 2021 om 15:26
  • Quote van 10 Apr 2021 om 13:11
   Jawel joh ..tuurlijk .
  Ik heb iets gelezen dat ie zijn rentree tegen zijn oude club PSV zou willen doen maar je weet het nooit misschien met een invalbeurt tegen ons.
 • 10 Apr 2021 om 13:11
  • Quote van 9 Apr 2021 om 20:23
   Robben speelt nu niet
  Jawel joh ..tuurlijk .
 • 9 Apr 2021 om 20:23
  Robben speelt nu niet
Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›