De Jong: ''Hebben een stuk meer gevaar gecreëerd dan Ajax''

0
De Jong: ''Hebben een stuk meer gevaar gecreëerd dan Ajax''

SC Heerenveen verloor met 1-2 van Ajax. De Friezen speelden echter een puike wedstrijd en hadden kansen op meer. Ook Siem de Jong bekroop een gevoel van teleurstelling. 

"Ik denk dat vandaag een wedstrijd was waar we in ieder geval kansen hadden op een puntje, maar op misschien wel meer. Zij hebben wel wat kansen gehad. Maar ik denk dat wij vandaag wel een stuk meer gevaar hebben gecreëerd dan de vorige wedstrijd tegen Ajax", vertelt De Jong in gesprek met SC Heerenveen.

"Ik denk dat we heel compact speelden", vervolgt de routinier. "Natuurlijk lieten wij hun iets meer aan de bal. Maar ik denk dat we op momenten dat we de bal veroverden iets meer rust hadden aan de bal. We probeerden het goed over onze linkerkant. Ik denk dat we wel de kansen hebben gehad om in ieder geval een puntje eruit te halen."

De middenvelder beseft dan ook dat het spel tegen Ajax voorgezet moet worden in opvolgende wedstrijden. "Het is geen schande als je een keer verliest. Maar vandaag had er wel iets meer ingezeten. Maar ik denk wel dat we dit moeten doortrekken naar volgende wedstrijden", besluit De Jong.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›