Schöne eerlijk: ''Ik ben na al die jaren een Ajacied geworden''

0
Schöne eerlijk: ''Ik ben na al die jaren een Ajacied geworden''

Voor Lasse Schöne staat er vanavond een speciale wedstrijd op het programma. In de KNVB Beker treft SC Heerenveen Ajax, de club waar Schöne jarenlang succesvol was.

"Ik ben na al die jaren een Ajacied geworden, dat zal nooit meer veranderen", begint Schöne in De Telegraaf. "Ik stond te juichen toen Dusan (Tadic, red.) tegen PSV die penalty er inschoot. Maar toch ga ik er álles voor doen om met Heerenveen de finale te halen, of Ajax nu de tegenstander is of niet."

"Het is in alle facetten een mooie wedstrijd: het is én een halve finale én een wedstrijd tegen Ajax. Spelen tegen jongens met wie ik zo lang heb gespeeld en lief en leed heb gedeeld, het geeft een extra dimensie. Ik kijk er naar uit", vervolgt de international van Denemarken.

Schöne weet nog niet of hij gaat juichen als hij tot scoren komt. "Ik heb me tegen mijn oude clubs altijd een beetje ingehouden en ik ben toch al geen uitgebreide ’juicher’. Het is sowieso een beetje voorbarig om nu al over juichen te praten, wat niet wegneemt dat ik heel erg mijn best ga doen om er eentje in te schoppen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›