Jansen eist scherpte: ''Wedstrijd tegen Ajax zingt hier al wel rond''

0
Jansen eist scherpte: ''Wedstrijd tegen Ajax zingt hier al wel rond''

Johnny Jansen speelt vrijdag met SC Heerenveen tegen een oude bekende. Leeroy Echteld is morgen de interim-trainer bij de Zwollenaren en de twee trainden en speelden eerder al samen.

"Wij hebben bij Heerenveen vroeger met elkaar getraind en gespeeld. En later toen we in het trainersvak zijn gerold hebben we altijd een beetje contact gehouden. Leeroy heeft hier zelfs nog stage gelopen", begint Jansen bij Omrop Fryslân. "Ik weet natuurlijk niet hoe Leeroy het precies gaat doen, maar er zijn verschillende opties en die hebben we met elkaar besproken."

Woensdag wacht voor SC Heerenveen de halve finale tegen Ajax. Jansen wil echter de focus houden op het duel van vrijdag. "De wedstijd tegen Ajax zingt hier natuurlijk al wel rond, maar ik merk aan alles dat de focus nu eerst op Zwolle ligt. Die klus moet als eerste gedaan worden."

"Zwolle is een ploeg die heel graag wil voetballen. Ze willen enorm variëren om de tegenstanders tot keuzes te dwingen. Dat vind ik wel mooi om naar te kijken", besluit Jansen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›