Jansen baalt: ''Daar hebben we het blijkbaar lastig mee''

6
Jansen baalt: ''Daar hebben we het blijkbaar lastig mee''

SC Heerenveen lukte het zondagmiddag niet om de volle buit te pakken tegen FC Groningen. Trainer Johnny Jansen zag hoe de zege in de tweede helft door de vingers glipte.

"De eerste helft was voor ons, de tweede helft was voor Groningen", analyseert Jansen voor de camera van Omrop Fryslân. "Maar ik baal van de tegengoal. Daar moeten we druk op de bal zetten, daar moeten we vooruit verdedigen."

"Ik had wel het gevoel dat de tank bij ons een beetje leeg was, daardoor waren we net niet meer nauwkeurig en konden we Groningen niet meer pijn doen", vervolgt Jansen. "Het is gewoon een stugge ploeg. Daar hebben we het blijkbaar lastig mee."

Joey Veerman kreeg in de eerste helft de kans op de 2-0, maar raakte de paal. Het is al de derde keer op rij dat de middenvelder het aluminium raakt. Jansen begrijpt dat Veerman gefrustreerd daarover is. "Joey mag geïrriteerd zijn, ik baal er zelf ook van. Maar als zij er een vechtwedstrijd van maken, dan moet je ook vechten."

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Feb 2021 om 06:50
  • Quote van 22 Feb 2021 om 23:09
   Het zijn ook altijd dezelfde die op elk artikel kritiek moeten uiten...
  O sorry. JJ is een prima coach als hij ziet dat het blijkbaar niet loopt. Petje af voor die man: hij is scherp, tactisch heel erg slim en zijn spelers begrijpen na een evaluatiegesprek precies waar hun verbeterpunten liggen.
 • 22 Feb 2021 om 23:09
  Het zijn ook altijd dezelfde die op elk artikel kritiek moeten uiten...
 • 22 Feb 2021 om 21:02
  Ik baal er steeds meer van dat JJ met lede ogen aanziet dat het blijkbaar niet goed loopt. In plaats van druk naar voren te zetten, voor de zoveelste keer inzakken wn inkakken. Als coach zijnde train je toch op dit soort situaties? Als coach zijnde brul je de lingen uit je lijf om de jongens op te peppen, aan te moedigen en naar voren te schreeuwen. En natuurlijk op tijd tactiek wisselen en een statement maken.
 • 22 Feb 2021 om 19:31
  Wij balen ook van het wissel beleid van JJ een jongen als Nygren 5 minuten voor het eind van de wedstrijd inbrengen voor van Bergen die hard naar voren loopt de bal verspeeld verliest of slecht afgeeft, Nygren is veel dreigender en scoort, maar ja als je maar 5 minuten krijgt dan gaat dat tegen vallen.
 • 22 Feb 2021 om 18:54
  Je hebt wissels op de bank zitten. Genoeg talent. Gooi die er dan in als anderen moe zijn
 • 22 Feb 2021 om 18:51
  Stond nog 0-0 toen Joey de paal raakte.
Saturday 6 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›