Jansen grapt: ''Ik doe in ieder geval de lange onderbroek aan''

1
Jansen grapt: ''Ik doe in ieder geval de lange onderbroek aan''

Door het verwachte winterweer komend weekend is de wedstrijd van SC Heerenveen tegen Vitesse vervroegd van 21:00 uur naar 16:30 uur. Johnny Jansen is er klaar voor en zorgt er in ieder geval voor dat hij warm op de bank zit.

"Je zit steeds te kijken op internet, wanneer komt het? Gaat het om negen uur sneeuwen of misschien daarvoor al. Of komt het tijdens de wedstrijd. Ik doe in ieder geval de lange onderbroek aan", begint Jansen bij Omrop Fryslân. De trainer van de Friezen heeft zijn strijdplan inmiddels voorgelegd aan de selectie. "Je moet de tegenstander dwingen tot keuzes."

"Daar kunnen we als ploeg nog een stap in maken. We hebben er na de winter een aantal nieuwe jongens bijgekregen, die proberen we nu zo goed mogelijk in te passen. Stap voor stap zijn we bezig het elftal te verbeteren en om aan elkaar te laten wennen, maar dat heeft wel z'n tijd nodig", vervolgt Jansen, die weet dat het opvallend goed presterende Vitesse twee keer op rij niet wist te winnen.

"Dan blijkt maar weer dat het lang niet altijd makkelijk is wedstrijden in de eredivisie te winnen. Toch vind ik Vitesse wel een goede ploeg, met veel individuele kwaliteiten. Maar we hebben ons plan klaar. De backs van Vitesse willen altijd doordekken, misschien ontstaat er daardoor wel in hun rug heel veel ruimte. Daardoor moeten de centrale verdedigers weer uitstappen en zo ontstaan er nog meer ruimtes voor ons."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Feb 2021 om 20:45
    Groot gelijk
Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›