Nilsson lovend over aanwinst: ''Ik zag dat hij iets speciaals had''

0
Nilsson lovend over aanwinst: ''Ik zag dat hij iets speciaals had''

SC Heerenveen versterkte zich onlangs met Rami Kaib, die zich bij zijn debuut meteen goed liet zien met een assist. Oud-ploeggenoot Lasse Nilsson is niet verbaasd over de prestaties van Kaib. 

"Ik zag dat Rami iets speciaals had”, blikt Nilsson terug op de seizoenen bij Elfsborg in de Leeuwarder Courant. "Hij had toen al veel snelheid en uithoudingsvermogen. Een goede linkervoet ook. Het duurde alleen eventjes voordat hij zijn talent kon vertalen naar goede prestaties op het veld.”

Toen hij de geruchten hoorde dat SC Heerenveen interesse zou hebben in Kaib, nam hij contact met hem op. "Ik heb Rami vervolgens alleen maar positieve verhalen verteld. Over de club, maar ook over de mensen in Friesland", zegt hij. "Ik heb me er altijd thuis gevoeld.”

"Nederland is voor veel Scandinavische voetballers het voorportaal van de Europese topcompetities”, gaat de voormalig speler van SC Heerenveen verder. "De voetbalclubs zijn er over het algemeen een stuk professioneler dan wij gewend zijn. Tegelijk is de druk niet erg hoog. Dat maakt Nederland, zeker voor jonge spelers, de ideale stap.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›