Jansen: ''Hopelijk kloppen ze dan allemaal flink op de deur''

1
Jansen: ''Hopelijk kloppen ze dan allemaal flink op de deur''

Door het uitblijven van wedstrijden van de Onder 21-ploeg krijgen sommige spelers op dit moment geen speelminuten bij SC Heerenveen. Johnny Jansen erkent dat de club bezig is om een oplossing te vinden hiervoor.

"Het is nou eenmaal zo dat de concurrentie heviger is dan voor de winter. Het is wel de bedoeling om in de maand februari een aantal oefenwedstrijden te organiseren. En dan kunnen ze ons laten zien welke stappen ze hebben gemaakt. En hopelijk kloppen ze dan allemaal flink op de deur", aldus Jansen bij Omrop Fryslân.

Door de toegenomen concurrentie is Joey Veerman naar een andere positie verplaatst. "Wij denken dat Joey nog meer voor ons kan betekenen als hij iets hoger op het veld staat. Maar hij heeft ook de vrijheid om bij de bal te gaan spelen", aldus Jansen, die Rami Kaib nog niet in de basis kan laten starten.

"Rami heeft een tijd niet gespeeld, moet eerst helemaal fit worden en gaat dan stap voor stap minuten maken. Hij heeft nog wat tijd nodig", besluit de oefenmeester van de Friezen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Jan 2021 om 11:08
    Veerman iets hoger laten spelen is ook om verdedigend minder kwetsbaar te zijn. Halilovic is een completere voetballer die positioneel en innduels beter verdedigt. Zijn handelinhssnelheid en variatie is ook groter. Joey moet zijnnreportoire utbreiden: meer dan vrijdaaraien en lange bal geven. Ook eens kort, ook eens op grotere snelheid. Het is veel van hetzelfde. Daarin is hij wel een meester, mooo om te zien maae het voetbal vraagt meer.
Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›