''De opstelling over de kop gooien, zullen we zeker niet doen''

0
''De opstelling over de kop gooien, zullen we zeker niet doen''

Johnny Jansen vindt dat SC Heerenveen weer de goede weg is ingeslagen. De coach ziet nog tal van verbeterpunten, maar weet ook dat dit tijd nodig heeft met de nieuwe spelers. Zo begonnen Siem de Jong en Tibor Halilovic in de basis tegen VVV-Venlo.

"We willen vooruit en zijn tegelijkertijd nieuwe spelers aan het inpassen. Zij moeten aan de jongens wennen die er al zijn en andersom geldt hetzelfde. Zo'n proces heeft normaal gesproken tijd nodig, maar die hebben we nu niet. En ondertussen spelen we wel om de knikkers", aldus Jansen op de officiële website van SC Heerenveen.

Woensdag tegen FC Emmen hoopt Jansen het tij te keren. "Voor de spelers, wij als staf en onze club is de beker heel belangrijk. We weten wat succes in het bekertoernooi teweeg kan brengen. We nemen de beker serieus en de opstelling over de kop gooien, zullen we dan ook zeker niet doen. Met wie we wel beginnen? Dat hou ik nog even geheim."

FC Emmen won dit seizoen nog geen wedstrijd in de Eredivisie. Jansen wil zijn team echter niet als favoriet aanwijzen. "Elke wedstrijd is weer een duel op zich. Emmen speelt verzorgd voetbal en kan variëren in verschillende formaties en speelstijlen. Ik ben benieuwd wat voor wedstrijd het gaat worden. Wat ik hoop is dat we de stijgende lijn te pakken krijgen en de kwartfinales bereiken. Dat willen we heel graag."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›