Woudenberg baalt: ''Dat is wel het enige positieve puntje''

0
Woudenberg baalt: ''Dat is wel het enige positieve puntje''

SC Heerenveen kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen RKC Waalwijk. De Friezen mochten het meest tevreden zijn met een punt, maar Lucas Woudenberg baalde na afloop wel.

"Het is teleurstellend natuurlijk", zegt de verdediger voor de camera van SC Heerenveen TV. "De laatste weken zijn we minder in de resultaten. Ook nu wilde je voor de winst gaan, maar dat is niet gelukt en dat is al met al wel teleurstellend."

SC Heerenveen speelde anders dan de laatste weken. "We begonnen het seizoen door compact bij elkaar te spelen en van daaruit wat te creëren. We hebben ook met elkaar gesproken om weer terug te gaan naar de basis, in de discipline spelen. Dat zag je denk ik wel terug. Er stond wel een team dat elkaar aanspoorde. Dat is wel het enige positieve puntje", aldus Woudenberg, die ook kritisch blijft.

"Eerlijk is eerlijk, er ging over en weer ook heel veel fout", beaamt de verdediger. "Vooral in de tweede helft werd het slordiger en wordt het een hele open wedstrijd, die je kan winnen of gelijkspelen. Al met al is een gelijkspel gewoon terecht."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›