Woudenberg: ''Nog genoeg mogelijkheden om me te ontwikkelen''

5
Woudenberg: ''Nog genoeg mogelijkheden om me te ontwikkelen''

Lucas Woudenberg hoopt in de toekomst nog de stap naar het buitenland te maken. De back speelde in zijn gehele carrière alleen nog in Nederland maar droomt van spelen over de grens in Duitsland.

"Mij lijkt het heel vet om nog eens in Duitsland te spelen. De manier van voetballen spreekt mij enorm aan. Veel rennen en veel discipline op een heel hoog tempo", zo begint Woudenberg in FeanFan Magazine. "Toen ik hier kwam tekende ik een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen. Uiteindelijk heb ik dat vernieuwd. Dat heb ik natuurlijk niet voor niets gedaan. Ik heb het hier heel erg naar m'n zin en ik zie nog genoeg mogelijkheden om me te ontwikkelen."

Ook als team wil Woudenberg de volgende stap gaan zetten in de ontwikkeling. "We willen ze hoog mogelijk eindigen. Het belangrijkste is dat we als team blijven spelen. We spelen nu heel compact bij balverlies en kunnen dan razendsnel omschakelen, maar het veldspel moet nog veel beter. Het moet nog meer een eenheid worden qua voetbal. Maar we gaan voor elkaar door het vuur."

Wil je het hele interview lezen? Word dan lid van supportersclub FeanFan en ontvang het magazine thuis!

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Jan 2021 om 12:13
  Maar snel verkopen dan
 • 7 Jan 2021 om 11:03
  Ach, hji doet zn best. Soms loop je tegen de grenzen aan. Ook wat makkelijk om hem daarop hele tijd af te schieten. Moet je maar betere halen/opleiden. Is niet zijn fout dat we m contract geven en opstellen. Afbranden hoeft ook niet
 • 7 Jan 2021 om 10:36
  Kan hij daar nog meer fouten maken, Foutenberg..
 • 7 Jan 2021 om 09:12
  Waarom ben je daar zo'n 12 maanden terug niet mee begonnen, als je dat wel door hebt.
 • 7 Jan 2021 om 07:41
  Woudenberg.........
Saturday 23 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›