Jansen weet geen raad: ''Ik heb echt geen flauw benul''

6
Jansen weet geen raad: ''Ik heb echt geen flauw benul''

Trainer Johnny Jansen heeft geen idee welk team hij gaat opstellen tegen ADO Den Haag. De selectie van de Friezen is nog niet helemaal fit.

De oefenmeester weet één ding over de opstelling in ieder geval wel zeker. "Oliver Batista Meier zal niet in de basis beginnen", laat hij weten aan de Leeuwarder Courant. "Hij moet volgens de coronaprotocollen in thuisquarantaine, net zoals vorige week tegen RKC Waalwijk."

ADO Den Haag zal waarschijnlijk ook wijzigingen doorvoeren in de opstelling na de 6-0 nederlaag bij Sparta, maar Jansen kan daar nog niet op anticiperen. "Geen idee wat zijn veranderingen zijn. Wij hebben ADO tegen Sparta gezien en op basis daarvan een plan gemaakt."

"Zij hebben een tik gehad, ik weet niet hoe ze daar op reageren. Maar afgezien daarvan, wij moeten gewoon goed zijn. Gedisciplineerd zijn in alles, afspraken nakomen. Compact verdedigen en goed zijn in de omschakeling", besluit Jansen.

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 28 Nov 2020 om 14:39
  Hopelijk Hajal vanavond een keer!
 • 28 Nov 2020 om 11:29
  Sowieso heeft Sander, de 'auteur' wat fuck-ups gemaakt.

  Fuck-up 1:In het bron artikel staat dat OBM vorige week in thuisquarantaine moest, er staat nergens dat ie nu steeds in thuisquarantaine zit.
  Sterker nog; hij trainde apart van de groep en dat lijkt me vrij lastig als je in thuisquarantaine zit.

  Fuck-up 2:
  " Jansen weet geen raad: Ik heb echt geen flauw benul "
  In het LC artikel is het:
  " Jansen: opstelling tegen ADO blijkt hele puzzel "
  In het LC artikel staat wel "trainer Johnny Jansen heeft nog geen flauw benul.", maar is dat is de interpretatie van de LC auteur. Niet Jansen z'n woorden.

  Dan nog een aanvulling:
  Johnny Jansen: "Oliver en nog één of twee jongens worden morgen (zaterdag, red.) getest om te zien of ze fit genoeg zijn om aan te sluiten."


 • 28 Nov 2020 om 11:10
  • Quote van 28 Nov 2020 om 01:00
   Waarom moet bij Heerenveen iemand 10 dagen in quarantaine ook als die niet positief is getest en kunnen bij andere clubs voetballers na een negatieve test gewoon spelen..
  Heb ik iets gemist?
  Waar staat ie OBM niet positief is getest?
 • 28 Nov 2020 om 01:00
  Waarom moet bij Heerenveen iemand 10 dagen in quarantaine ook als die niet positief is getest en kunnen bij andere clubs voetballers na een negatieve test gewoon spelen..
 • 27 Nov 2020 om 23:09
  Nu ben ik ook heel benieuwd welke spelers er morgen wél bij zijn. Tegen ADO moet je winnen, helemaal na vorige week. Maar als je de belangrijkste spelers bijv. mist dan wordt het wel wat moeilijker.
 • 27 Nov 2020 om 22:16
  Mooie titel die verder weer niet in het stuk voorkomt.
  Ik heb geen flauw benul waar Jansen nu op doelt. ;-)
zaterdag 23 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›