''Het is weer even afwachten hoe Brood het tegen ons gaat invullen''

0
''Het is weer even afwachten hoe Brood het tegen ons gaat invullen''

SC Heerenveen reist zaterdag af naar Den Haag om het daar om 20:00 uur op te nemen tegen het plaatselijke ADO. Voor Jeffrey Talan is het altijd leuk om daar terug te keren, want de assistent-trainer van de Friezen begon zijn profcarrière in het groen-geel.

Talan volgt zijn oude club nog steeds, maar afgelopen weekend tegen Sparta (6-0 nederlaag voor ADO) keek hij toch vooral naar het tactische aspect. "Dan maak je een analyse en kijk je wie er gaan spelen onder de nieuwe trainer. En wat voor opstelling? Op die manier heb ik naar die wedstrijd gekeken en niet als supporter", vertelt Talan in de podcast O, O, Den Haag.

"Het is weer even afwachten hoe Brood het tegen ons gaat invullen. Maar we kijken wel waar de mogelijkheden liggen om in onze kracht te komen. Of dat nu het bedienen is van Henk Veerman of het vrij spelen van Joey Veerman, daar kijk je wel naar", aldus Talan, die beaamt dat het fijn werken is met zulke spelers. "We hebben een paar smaakmakers en dit zijn er zeker twee."

Tot slot gaat Talan nog even in op de uitspraken die ADO-doelman Luuk Koopmans deed na afloop van de oorwassing in Rotterdam. "Ik vind het niet heel erg handig om te zeggen dat er niet goed getraind wordt of heel slap. Dat is denk ik niet iets dat je naar buiten moet brengen. Ik denk dat je dat hem ook wel duidelijk moet maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›