Van der Venne boos: ''Hij zei zelf dat het een overtreding was''

1
Van der Venne boos: ''Hij zei zelf dat het een overtreding was''

Richard van der Venne vindt dat RKC Waalwijk er zondag meer uit had moeten halen tegen SC Heerenveen. De Friezen speelden in Brabant bijna vijftig minuten met tien man.

"We hebben twee punten verloren", zo begint Van der Venne bij het Brabants Dagblad. "Mijn schot redde de keeper met goed geluk, ik schoot hem tegen zijn neus. Die was zo rood als het maar zijn kan."

RKC Waalwijk kwam tot 24 schoten. "Je zou zeggen dat dat genoeg is voor de overwinning", vervolgt Van der Venne. "We hebben het zelf afgedwongen, al is het wel makkelijker als je tegen tien man speelt. Het is gewoon zonde dat we hier niet winnen."

Van der Venne vindt dat hij een strafschop verdiende na een overtreding van Jan Paul van Hecke. "De verdediger zei zelf dat het een overtreding was. Ik ga ook niet voor niets liggen. Ik denk dat iedereen in het stadion kon zien dat ik daar gefrustreerd over was. Dat is een minuutje, dan is het voorbij. Ik denk dat we het goed hebben opgepakt, maar we hebben wel twee punten verloren hier."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Nov 2020 om 20:07
    De overtreding werd ingezet buiten de 16 , het was geen penalty ook al was het een overtreding.
zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›