Van der Heide blijft nuchter: ''Heeft geen zin om negatief te zijn''

0
Van der Heide blijft nuchter: ''Heeft geen zin om negatief te zijn''

Arjen van der Heide ligt naar alle waarschijnlijkheid tot het einde van dit jaar in de spreekwoordelijke lappenmand. De net 19 jaar oud geworden aanvaller uit Heerenveen hoopt in de winterstop weer aan te kunnen sluiten bij de selectie.

Van der Heide kwam 2 oktober voor het laatst in actie in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (1-1). "Ik kreeg wat last van mijn enkel en toen is er wat onderzoek gedaan. Het ziet er wat ernstiger uit dan het is (met loopgips, red.), maar nu moet ik het de komende tien dagen zo min mogelijk belasten", vertelt Van der Heide tegenover SC Heerenveen TV, enkele dagen na die wedstrijd.

"Ik speelde ook al een wedstrijd met pijnstillers, maar ik ben toch doorgegaan. Maar er bleek toch wat te zitten. Met rust hopen we dat het overgaat", aldus Van der Heide, die de situatie gelaten lijkt te accepteren. Balen doet hij echter wel. "Natuurlijk baal je wel, want je speelt alles en dan lig je er ineens uit. Maar het heeft geen zin om negatief te zijn, want daar kom je geen stap verder mee."

"Het ging echt goed, maar dit hoort er ook bij, hè?", besluit de Fries nuchter. Van der Heide speelde tot nu toe negen officiële duels in het eerste elftal van SC Heerenveen en leverde daarin twee assists.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›