Tadic na zege: ''Het is belangrijk als je snel een goal maakt''

0
Tadic na zege: ''Het is belangrijk als je snel een goal maakt''

Dusan Tadic was zondag belangrijk voor Ajax in het duel met SC Heerenveen. Met twee doelpunten leidde de aanvaller uit Servië de 5-1 zege van de Amsterdammers op SC Heerenveen in. 

"Dat ik scoor is niet belangrijk, het is belangrijk dat we weer hebben gewonnen", reageert Tadic na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik denk dat wij goed aan de wedstrijd zijn begonnen. Het is belangrijk als je snel een goal maakt."

"Bij vlagen was ons spel ook goed", vervolgt de Serviër. "In de tweede helft moet het wel beter. Het tempo was te laag. Je moet dan met dezelfde energie als voor rust spelen." Tadic kwam deze week eerder terug van zijn interlandperiode, zodat hij extra fit aan de wedstrijd met SC Heerenveen kon beginnen. 

"Ik heb de eerste twee wedstrijden voor Servië gespeeld en daarna ben ik teruggekomen. Dat is beter voor iedereen, want dit was een belangrijk duel", aldus de aanvaller, die weet dat het in deze periode belangrijk is om rust te pakken. "We weten dat we om de drie dagen een wedstrijd moeten spelen. Dat is elk jaar zo. We moeten zorgen dat we goed herstellen, dan kunnen we het prima volhouden." 

Met de overwinning op SC Heerenveen beleeft Ajax een uitstekende start aan een uitdagend blok, waarin Liverpool de volgende tegenstander is. "Je moet consistent zijn. Als Ajax zijnde wordt er altijd van je verwacht dat je wint. Dat gaan we proberen te doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!