Jansen over drukke weken: ''Samenwerken, dat gaat hartstikke goed''

0
Jansen over drukke weken: ''Samenwerken, dat gaat hartstikke goed''

Afgelopen week werd trainer Johnny Jansen voor het eerst vader. De trainer van sc Heerenveen geeft aan dat het drukke, maar erg leuke weken zullen worden.

"Er komt wel een stapje bij nu. Het is elke nacht om de drie uur eruit, verschonen, voeden, etc. Maar het is zo gaaf. Ik vind het heel bijzonder'', zo begint Jansen in gesprek met Omrop Fryslân. ''Er zijn heel veel mensen die zeggen: Johnny, als je dat meemaakt, dat geeft je zo'n mooi en goed gevoel. Ik moet zeggen, het heeft zich echt overtroffen. Ik heb altijd gedacht: ik geloof het wel, hartstikke mooi maar we zullen het zien. Nu maak ik het mee en het is zo geweldig mooi. Kriebels in mijn buik, elke keer weer.''

Over het vader zijn combineren met het trainerschap in Heerenveen houdt Jansen het kort. "Het is heel simpel: samenwerken. Je runt thuis ook een team, dat doen wij nu ook. Dat gaat hartstikke goed." Aankomende zondag staat voor Jansen de eerste klus als vader en trainer op het programma. Dan neemt zijn ploeg het in een lastige uitwedstrijd op tegen Ajax.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›