Jansen: ''Het wordt gewoon een zware dobber''

1
Jansen: ''Het wordt gewoon een zware dobber''

SC Heerenveen doet het momenteel uitstekend met een derde plaats in de Eredivisie. Aankomende zondag wacht echter een lastig duel. Het team van trainer Johnny Jansen neemt het dan in een uitwedstrijd op tegen Ajax. 

''De manier van spelen van Ajax zal niet heel veel veranderen. Ze zullen op zoek gaan naar aanvallen, heel creatief zijn met veel lopende mensen, met de backs altijd hoog, ze gaan je tot keuzes dwingen'', zo blikt Jansen vooruit tegenover Omrop Fryslân. ''Met wie ze spelen weet ik niet. Ze hebben een goede ploeg met heel veel talent: het wordt gewoon een zware dobber."

Bij sc Heerenveen zijn er twee spelers zeker niet bij met het duel tegen de Amsterdammers, namelijk Jan Ras en Arjen van der Heide. Naar alle verwachting vervangen Benjamin Nygren en Ulysses Llanez het tweetal in de selectie. Jansen moet wel nog nadenken over de opstelling tegen Ajax. ''Zaterdag beslissen we verder wie er gaat spelen." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Oct 2020 om 11:21
    Maar even kijken waar we na 10 wedstrijden staan.Het zit nu niet tegen. Jij krijgt ook wedstrijden waar het niet mee zit.Vorige jaar ging het eerst ook goed. En De wedstrijden na winterstop waren slecht. Deze punten hebben we gelukkig nu al.Als we 7e of 8e worden doen het gewoon goed.
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›