Ten Hag gaat wijzigingen doorvoeren: ''Hij moet nu gaan leveren''

0
Ten Hag gaat wijzigingen doorvoeren: ''Hij moet nu gaan leveren''

Ajax zal zondag tegen SC Heerenveen aantreden met een nieuwe opstelling, denkt Valentijn Driessen. De chef voetbal van de Telegraaf weet dat er binnen Ajax druk op de trainer wordt gezet en ziet dat wijzigingen onvermijdelijk zijn.

"Tot dusver hield hij natuurlijk maar vast aan Dusan Tadic op links en Zakaria Labyad in de spits. Uiteindelijk zal hij toch een keertje moeten switchen, want het werkt gewoon niet. Daar zal Ten Hag ongetwijfeld wel een leuk verhaal bij weten te verzinnen, maar ik weet wel dat er binnen Ajax heel erg druk wordt uitgeoefend om toch wat te veranderen", zo begint Driessen bij De Telegraaf.

Na de nederlaag tegen FC Groningen kwam de tactiek van Ten Hag onder een vergrootglas te liggen. "Ze zien ook wel dat het op dit moment helemaal niet loopt. En als je de laatste reeks ziet, dan heeft hij een beetje geluk gehad", vervolgt Driessen, die verwijst naar het stopzetten van de Eredivisie. "Nu zie je echter opnieuw: ze zijn net bezig, ze verliezen van FC Groningen en je ziet ook de manier waarop… Hij moet nu gaan leveren met een aantal grote wedstrijden voor de boeg."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›