Vertrouwen bij Van Bergen: ''Heb al twee goals tegen Ajax''

3
Vertrouwen bij Van Bergen: ''Heb al twee goals tegen Ajax''

SC Heerenveen gaat zondagmiddag op bezoek bij Ajax. De Friezen verloren dit seizoen nog niet en reizen dus met veel vertrouwen af naar Amsterdam.

"Ajax wordt een mooie wedstrijd, denk ik. Ik hoop dat we die kunnen winnen", zegt Mitchell van Bergen in gesprek met SC Heerenveen TV. De aanvaller denkt ook een resultaat te kunnen halen tegen de kampioen van Nederland.

"Tegen Ajax liggen er altijd wel heel veel ruimtes, dus voor mij is dat wel lekker. Ook voor Henk (Veerman, red.) is het wel goed om grote ruimtes te hebben, dus dat is top", aldus Van Bergen, die weet hoe is om te scoren tegen de Amsterdammers. "Ik heb in vier wedstrijden twee goals tegen Ajax."

SC Heerenveen heeft een punt meer dan Ajax, maar dat zorgt er niet voor dat de ploeg van trainer Johnny Jansen op een roze wolk zit. "We werken net als normaal naar die wedstrijd toe. Ik hoop gewoon dat we daar een goed resultaat kunnen neerzetten", besluit Van Bergen.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Oct 2020 om 18:30
  • Quote van 16 Oct 2020 om 14:16
   4-1... Ajax een een maat te groot.
  Onzin, Groningen won van Ajax. Dat kan Heerenveen ook.
 • 16 Oct 2020 om 14:25
  De trainer zit wel op een roze wolk... Ik verwacht dat Groningen uit een wake up call is geweest voor Ajax. Bovendien is de opstelling nog niet uitgekristalliseerd dus valt er voor spelers individueel nog wel wat werk te verzetten om in CL een plaats in de basis hebben.
 • 16 Oct 2020 om 14:16
  4-1... Ajax een een maat te groot.
zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›