Veerman kijkt terug: ''Toen heeft Gerry bij mij respect afgedwongen''

2
Veerman kijkt terug: ''Toen heeft Gerry bij mij respect afgedwongen''

Henk Veerman wilde weer dichter bij zijn vrienden en familie gaan voetballen en hierdoor kwam een terugkeer naar Nederland weer aan de orde. Na contact te hebben gehad met Gerry Hamstra was de deal met SC Heerenveen snel rond.

"Mijn vrouw Alyssa miste de familie en vrienden best erg. Ik had het voetbal, was dagelijks bij de club en had vaak uitwedstrijden op grote afstand. Zij was veel alleen met onze zoon Jake. Op en neer rijden naar Volendam, enkele reis 490 kilometer, was te ver. Daarom wilden we terug naar Nederland", zo begint Veerman in FeanFan Magazine. "En dan heeft SC Heerenveen als club om te spelen mijn voorkeur."

"Toen Gerry belde en informeerde naar een spits uit de 2. Bundesliga zei ik 'dan kun je net zo goed mij halen'. En zo is het begonnen. Er was wel een probleem, St. Pauli wilde mij niet kwijt. Toen heeft Gerry bij mij respect afgedwongen. Vanaf dat moment heeft hij alles in de strijd gegooid om mij los te weken en hij heeft het er doorgedrukt", vervolgt Veerman.

Vanuit Nederland toonde ook FC Groningen interesse. "Dat is geen serieuze optie geweest. Ik had mijn zinnen op SC Heerenveen gezet. Ik heb er een goede tijd gehad en ben hier twee jaar geleden heel goed weggegaan. Ik heb een goed gevoel bij de club en de medewerkers. En de fans zijn fantastisch voor me. Tel daarbij op dat we in Volendam bij familie en vrienden gaan wonen en de rekensom is gemaakt."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Sep 2020 om 15:55
    Ik hoop dat ie het goed gaat doen dit seizoen
  • 24 Sep 2020 om 16:57
    Onze Henk is ook als mens prettig om terug te hebben bij onze club. Net als die andere Veerman blijmoedige, positieve mensen met relativeringsvermogen en humor. Ware uithangborden voor onze club, als voetballers en als mensen.
zondag 1 november 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›