Veerman houdt hoop: ''Het gaat erom wat je in de competitie doet''

0
Veerman houdt hoop: ''Het gaat erom wat je in de competitie doet''

Joey Veerman kan wel leven met de oefennederlaag van SC Heerenveen tegen PEC Zwolle. De SC Heerenveen-middenvelder realiseert zich dat de Friezen vanwege de interlandperiode met een heel jonge elftal aan de aftrap begon. 

"Het stond verdedigend in ieder geval iets beter. Het voetballende deel moet nog veel beter, ook al zaten er een paar mooie aanvallen tussen", begint Veerman bij SC Heerenveen TV. "Als je met deze basiself begint, dan weet je dat je het lastig gaat krijgen. Er zitten gewoon heel veel jonge jongens tussen."

"Ik weet dus ook niet of het een goede graadmeter is voor de competitie", vervolgt Veerman. "Maar als je dan begint aan de wedstrijd, wil je toch gewoon graag winnen. Dan maakt het niet uit wie er in het veld staan." 

Door het verlies tegen PEC Zwolle sluit SC Heerenveen de voorbereiding af zonder winstpartij of gelijkspel.  "Dat is matig. Daar kunnen we kort of lang over praten, het was gewoon niet goed. Maar uiteindelijk gaat het er toch om wat je in de competitie doet. Ik heb weleens met Volendam zes wedstrijden gewonnen in de voorbereiding en toen stonden we na zeven wedstrijden op vier punten." 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!