Veerman: ''Als dat rond komt, verwacht ik veel van dit seizoen''

0
Veerman: ''Als dat rond komt, verwacht ik veel van dit seizoen''

Joey Veerman speelt komend seizoen bij SC Heerenveen samen met Henk Veerman. De middenvelder van de Friezen is blij dat technisch manager Gerry Hamstra er in is geslaagd om de 29-jarige Volendammer terug te halen. 

"Ik kende Henk niet persoonlijk, tot drie jaar terug", vertelt hij in het Noordhollands Dagblad. "Ik stond samen met Hennie Schilder (ex-FC Volendam, red.) te kijken naar een wedstrijd van de FC en Henk kwam er ook bij staan. We raakten in gesprek en merkten dat we een klik hadden. Sindsdien is het contact eigenlijk altijd gebleven", aldus Veerman, die zelf ook een rol speelde in de overgang. 

"Het begon als een geintje, maar ik denk dat ik zeker een redelijk aandeel heb gehad in het tot stand komen van deze transfer", legt hij uit. "Ik wist dat Henks contract afliep en grapte tegen technisch directeur Gerry Hamstra dat ik maandag wel met Henk mee zou kunnen rijden. Het balletje ging direct rollen, diezelfde avond nog belde Henk me op dat ze er bijna uit waren", lacht Veerman. 

Hij is blij met de komst van de lange aanvaller. "Honderd procent. Henk is sterk, snel, groot en heeft eigenlijk alles wat een spits nodig heeft", vervolgt hij enthousiast. "Dat heeft hij in Duitsland ook wel laten zien. Ik denk dat wij in het veld goed zullen klikken. Iedereen wist dat er kwaliteit bij moest."

"Ik hoop dat we nog wat goede spelers binnenhalen, daar is de club hard mee bezig. Als dat rond komt, verwacht ik veel van dit seizoen. Dan kunnen we de voorbereiding zo snel mogelijk vergeten", besluit de jongste Veerman hoopvol.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›