''Zij geven een steekbal en dan staan er twee voor de keeper''

6
''Zij geven een steekbal en dan staan er twee voor de keeper''

Joey Veerman baalt van de nederlaag tegen FC Utrecht. SC Heerenveen verloor met 4-1 van de Domstedelingen in de Galgenwaard.

''Zij geven een steekbal met Kerk en dan staan er twee voor de keeper. Dat moet echt anders'', vertelt de aanvoerder van de Friezen tegenover FOX Sports. Heerenveen wist deze voorbereiding nog niet een duel te winnen en verloor dus tegen FC Utrecht weer met ruime cijfers. ''Het is eenmaal zo dat wij niet zo goed draaien. Het is niet zo dat ik alles kan dragen in mijn eentje en dat hoeft ook niet, hoor.''

FC Utrecht was dus de sterkste ploeg en dat verbaasd Veerman eigenlijk niet. ''Dat weet je. Dit is een club die heeft een eigenaar, die hebben wat meer geld als het goed is. We verliezen met 4-1, dat is gewoon niet goed. Er moet zeker iets gebeuren en er gaat ook iets gebeuren, dus dat komt wel goed'', besluit hij positief.

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Aug 2020 om 10:01
  • Quote van 21 Aug 2020 om 09:42
   welke spits ??
  Rein Smit stond in de spits. Heb je wel gekeken? Daarna viel onze andere spits Runar in. Krijg het gevoel dat je gewoon niet hebt gekeken.
 • 21 Aug 2020 om 09:42
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  welke spits ??
 • 21 Aug 2020 om 08:06
  Middenveld is niet in balans, veerman beter voor de verdediging en een nieuwe aanvallende middenvelder halen. Dit lijkt echt nergens op. Nog maar te zwijgen over onze spits.
 • 21 Aug 2020 om 00:18
  Toch zal Joey ook eens een hand in eigen boezem moeten steken. Op een middenveld met twee verdedigend ingestelde jongens zal hij toch meer de spitsen en vleugelspitsen moeten kunnen bereiken. Als je denkt wel een stapje te kunnen maken (dit geldt ook voor Van Bergen), dan mag je toch wel iets meer laten zien. En ja, ook in oefenwedstrijden. Het is wel heel erg mager, ook voor oefenwedstrijden (dat argument telt ook voor tegenstanders en is dus eigenlijk geen).
 • 20 Aug 2020 om 23:33
  Juist niet. Als hij zegt dat hij het wel innzijn eemtje kan. Dat is pas een hoge eigendunk.
 • 20 Aug 2020 om 23:29
  Wel eigendunk ik kan niet alles in mijn eentje?
zaterdag 24 oktober 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›