''Floranus werd volgens mij al een beetje duizelig van Hamdaoui''

2
''Floranus werd volgens mij al een beetje duizelig van Hamdaoui''

Mike Snoei is verrast met de 5-1 zege van De Graafschap tegen SC Heerenveen. De trainer van de Superboeren zag hoe zijn ploeg makkelijk een ruime zege boekte op de Friezen.

"Ik ben verrast door de uitslag, maar niet door mijn team. Ik ben heel blij met de progressie die we als team boeken", begint Snoei, die zag dat zijn team sterk begon, bij FOX Sports. "Floranus werd volgens mij al een beetje duizelig van Hamdaoui. Maar bij Mo moet dit standaard worden. Dat hij dat tegen een Eredivisieclub laat zien geeft veel voldoening."

Snoei gaat komend seizoen vol voor promotie met De Graafschap. "We gaan ons vol gas focussen op de Eerste Divisie. Met nog vijf á zes ploegen gaan we er een mooie strijd van maken", vervolgt Snoei. "We hebben denk ik veel kwaliteit. We waren op de goede weg en dat is vandaag weer een klein stukje bevestigd."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Aug 2020 om 20:39
    Praatjesmaker die Snoei
  • 15 Aug 2020 om 20:13
    Laat Floranus maar lekker staan, elke buitenspeler heeft weleens een slechte dag en elke back heeft weleens een slechte dag wanneer de buitenspeler een goeie dag heeft. Het gaat nu om een fatsoenlijke spitta...
zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›