Korte vakantie voor Mulder?: ''Nog even met de trainer kortsluiten''

0
Korte vakantie voor Mulder?: ''Nog even met de trainer kortsluiten''

SC Heerenveen moest door de play-offs van Swansea City wat langer wachten op haar nieuwe doelman, maar het voordeel is dat de Friezen direct een wedstrijdfitte speler in huis halen. "Ik ben gewoon topfit", verduidelijkt Mulder tegenover SC Heerenveen TV.

Toch lijkt het ook verstandig dat Mulder - net als de andere spelers van Heerenveen - nog een korte vakantie krijgt om op adem te komen. "De laatste weken bij Swansea was hectisch. In Engeland speelden we eigenlijk drie wedstrijden in de week, telkens zaterdag-woensdag-zaterdag. Dus veel reizen en veel wedstrijden, waardoor je ook veel wedstrijden speelt."

Mulder zat dit seizoen vooral op de bank bij Swansea maar mocht door een blessure van Freddie Woodman toch nog vijf duels keepen. "Als je dan nog last minute het toetje mag behalen om play-offs te spelen en de kans om op Wembley te spelen... Dan wil je dat met beide handen aangrijpen. Helaas is dat niet zo mogen zijn en daarom zijn we nu hier."

Het betekent wel dat Mulder nu in principe direct kan aansluiten bij de selectie, maar dat is nog niet helemaal afgestemd. Mulder: "Dat moet ik nog even met de trainer kortsluiten, om te zien wat het beste voor mij is en voor Heerenveen. In de loop van de week gaan we dat bespreken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›