Jansen: ''Het is wachten totdat de zaak ontploft bij de topteams''

2
Jansen: ''Het is wachten totdat de zaak ontploft bij de topteams''

De nodige geruchten doen de ronde, maar SC Heerenveen heeft zich voor het komende seizoen nog niet versterkt met nieuwe spelers. Wel nam de club dit weekend officieel afscheid van teammanager Herman van Dijk en zeven spelers, waaronder Daniel Høegh, Alen Halilovic en Warner Hahn.

"De markt is nog heel rustig. Het is wachten totdat de zaak ontploft bij de topteams en dan is het de vraag wat Heerenveen in dat verhaal kan betekenen", reageert Johnny Jansen in gesprek met het Friesch Dagblad. De hoofdtrainer weet dat de zaken zomaar kunnen veranderen. "Daarom gaat de telefoon mee op vakantie; die is heilig. Het is ook niet erg om even een uurtje bezig te zijn."

Na een vakantie van drie weken kunnen de spelers eindelijk weer gaan toewerken naar wedstrijden, want vanaf juli is het mogelijk om besloten oefenduels te spelen. "Daar word ik echt blij van, want het gaat de goede kant uit. En sneller dan verwacht. Als iedereen z’n plicht doet en zuinig met de regels omgaat, dan kunnen we misschien nog eerder met z’n allen naar het stadion."

Op zaterdag 18 juli start de selectie de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Waar dat zal gebeuren is nog niet bekend. De vaste stek in Langezwaag wordt momenteel verbouwd en daarom kijken de Friezen naar andere opties. Het complex van VV Jubbega is daar één van.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 29 Jun 2020 om 22:31
  • Quote van 29 Jun 2020 om 19:51
   Het is dan wel te hopen dat ze over 3 weken als de trainingen weer beginnen dat er dan 2 kepers zijn.
  Vanavond hebben we een nieuwe Radio Camataru opgenomen met keeperstrainer Raymond Visser. Morgenochtend kan je in de podcast horen wie er o.a. op het keeperslijstje staan en wie o.a. niet.
 • 29 Jun 2020 om 19:51
  Het is dan wel te hopen dat ze over 3 weken als de trainingen weer beginnen dat er dan 2 kepers zijn.