Ejuke belt aan bij supporters: ''Ik vertel ze hoe belangrijk het is''

0
Ejuke belt aan bij supporters: ''Ik vertel ze hoe belangrijk het is''

In het kader van de campagne #EenMetHeerenveen is Chidera Ejuke zaterdag met jeugdtrainer en oud-speler Wilco Hellinga op pad gegaan om supporters te overtuigen van het belang hun seizoenskaart te verlengen. 

"Ik vertel ze hoe belangrijk het is voor de club en voor de spelers, dat ze ons steunen", aldus Chidera Ejuke in gesprek met Omrop Fryslân. De SC Heerenveen-aanvaller ging langs bij seizoenskaarthouders in Oude- en Nieuwehorne. "Het is mooi om op deze manier nieuwe plekken te zien. Het is mooi hier."

Met Wilco Hellinga aan zijn zij belde Ejuke aan bij heel wat adressen. "Als de supporters niet naar ons kunnen komen, dan komen we naar hen", stelt Hellinga. "Het is voor iedereen een moeilijke tijd, ook voor SC Heerenveen. Het zou daarom mooi zijn als de fans ons ook in deze periode blijven steunen."

In het kader van de actie #EenMetHeerenveen hebben spelers en trainers van de club de afgelopen dagen aangebeld bij 1.500 adressen, verspreid over heel Friesland. Daarnaast is afgelopen woensdag nog met 1.000 supporters telefonisch contact opgenomen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›