''Niet zoals ik mijn tijd hier in Heerenveen had willen afsluiten''

1
''Niet zoals ik mijn tijd hier in Heerenveen had willen afsluiten''

Daniel Hoegh heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van SC Heerenveen gespeeld. De verdediger beschikt over een aflopend contract en gaat deze niet verlengen in Friesland.

"Ik had me er absoluut iets anders van voorgesteld en het is niet geworden, wat ik er van had verwacht. Maar dat hoort ook bij het voetbal. Soms moet je een beslissing van een trainer accepteren, hoe moeilijk dat ook is. Maar het is niet zoals ik mijn tijd hier in Heerenveen had willen afsluiten", aldus Hoegh over zijn reserverol in het Friesch Dagblad.

Hoegh wacht op dit moment af en hoopt snel een nieuwe club te krijgen. "Ik heb me afgelopen seizoen niet echt in de kijker kunnen spelen, dus het is even afwachten. Het kan best zijn dat ik twee maanden zonder club kom te zitten. Dat zal niet meteen desastreuze gevolgen hebben voor mij, maar leuk is anders."

Een voorkeur voor een bepaalde competitie heeft de Deense mandekker niet. "Ik sta voor alles open en moet maar zien wat er op mijn pad komt. Het is aan mij om fit te blijven en klaar te zijn voor een nieuw avontuur."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 May 2020 om 20:07
    Jammer, vond het altijd een degelijke verdediger die nog beter kon worden. Helaas is ie door de blessure behoorlijk stil komen te staan.
    Buiten dat; komen er langzamerhand alweer wat transfergeruchten over eventuele versterkingen? Of moeten we als club echt wachten op geld door verkopen voordat er ruimte voor is?
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›