Openhartige Høegh: ''Dat was het ergste, de onduidelijkheid''

0
Openhartige Høegh: ''Dat was het ergste, de onduidelijkheid''

Daniel Hoegh is blij dat SC Heerenveen weer in training is. De verdediger vond het aan het begin van de 'quarantaine-tijd' moeilijk omdat hij niet wist waar het Nederlandse voetbal aan toe was.

"Dat was het ergste, de onduidelijkheid. We zaten maar te wachten op een besluit van de regering en de KNVB. We wisten niet of we de volgende week weer moesten spelen. Dat vond ik persoonlijk het ergste”, vertelt Hoegh in het Friesch Dagblad. "We kregen een programma mee van de club en iedereen was wel gemotiveerd. Maar het is een teamsport en dan wil je ook gewoon met z’n allen op het veld staan."

Hoegh ziet wel dat er veel dingen zijn veranderd. "Het is mooi om de bal weer te mogen raken. En met teamgenoten op het veld te kunnen staan. Al lijkt het in niets op de situatie van vóór de corona-uitbraak. Het lijkt heel erg op hersteltraining na een blessure. Er zijn zo weinig mensen op het veld en je kunt zo weinig doen. Het is allemaal heel klein en gaat vooral om het snelle voetenwerk. Heel voetbalspecifiek is het niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›