Jansen: ''Ik dacht: wat voor pannenkoek heb jij nou op je hoofd?''

0
Jansen: ''Ik dacht: wat voor pannenkoek heb jij nou op je hoofd?''

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen kijkt terug op een seizoen met twee gezichten voor de Friese club. In de eerste helft van de competitie zette Heerenveen onder andere een reeks neer met negen overwinningen in tien wedstrijden. Na de winterstop ging het qua punten wat minder goed.

"We hebben een hele aardige eerste helft van de competitie neergezet. Daarin pakten we veel punten, maar na de winter hebben we het qua punten gewoon wat minder gedaan", vertelt Jansen in gesprek met FOX Sports. "Daarin leer je ook weer, want je krijgt reuring. Je moet je opstelling gaan veranderen en je bent dingen anders aan het doen."

"Wat ik wel heel krachtig vond van ons als staf zijnde, is dat we elke dag aan het overleggen waren: waar zijn we mee bezig, hoe willen we beter worden? In die rust is het wel heel prettig om te werken", vervolgt Jansen. "Ik heb geleerd om echt samen te werken, te delegeren en te luisteren naar je staf. Dat geeft heel veel rust."

Jansen verbaasde zich nog over het kapsel van Chidera Ejuke, toen de Nigeriaan voor het eerst terugkwam op de club. "Toen die voor het eerst op de club kwam dacht ik: Wat voor pannenkoek heb jij nou weer op je hoofd? Volgens mij heeft hij dat allemaal zelf gedaan. Nou ja, het staat hem ook wel goed", aldus Jansen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chidera Ejuke (@chideraejukejr10) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›