Abrupt einde aan SC Heerenveen-dienstverband voor zevental

1
Abrupt einde aan SC Heerenveen-dienstverband voor zevental

Nu de overheid heeft besloten dat er tot 1 september geen betaald voetbal mogelijk is, betekent het dat een zevental spelers van SC Heerenveen hun laatste wedstrijd voor de Friezen hebben gespeeld. Daaronder vallen onder meer Daniel Høegh en Warner Hahn.

Het ervaren tweetal meldde zich in de zomer van 2017 in Friesland en groeide snel uit tot gewaardeerde krachten. Hahn (27) speelde in totaal zeventig officiële duels voor SC Heerenveen, terwijl Høegh (29) tot 78 wedstrijden kwam in het pompeblêdenshirt. Beiden gaan transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Naast Høegh en Hahn zijn er nog vijf spelers die dit seizoen speelminuten maakten, maar de club vanwege hun aflopende contracten zeer waarschijnlijk gaan verlaten: Sven Botman (30 duels), Jens Odgaard (27 duels), Ricardo van Rhijn (23 duels), Alen Halilovic (20 duels) en Doan Van Hau (1 duel).

De contracten van reservedoelman Filip Bednarek en derde doelman Trevor Doornbusch lopen eveneens af, maar de club is nog met hen in gesprek over een nieuwe verbintenis.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Apr 2020 om 14:57
    Hahn, Hoegh en Botman hebben het naar mijn idee wel laten zien in de tijd dat ze bij onze club speelden. De rest vond ik ondermaats presteren (Halilovic beetje ertussenin wat mij betreft). Van Rhijn het slechtst van allemaal... Van Hau heb ik niet bepaald kunnen beoordelen haha. Bedankt voor de inzet allen, en succes bij jullie nieuwe clubs! (Hopelijk tekent Bednarek wel een nieuw contract, heeft goede dingen laten zien!)
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›