'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Bednarek sprak nog niet over nieuw contract: ''Het is nu aan de club''

2
Bednarek sprak nog niet over nieuw contract: ''Het is nu aan de club''

Filip Bednarek heeft nog niet met SC Heerenveen gesproken over een eventuele verlenging van zijn aflopende contract. Als de club hem echter een 'reële kans' biedt om eerste keeper te worden, zou de 27-jarige Pool in principe graag bijtekenen. 

"Ik ben niet met Heerenveen in gesprek over een nieuw contract. Ik heb ook niks van de club gehoord, dus ik ben in afwachting van het contact", vertelt Bednarek in de nieuwste uitzending van Radio Camataru, de podcast van FeanOnline. "De laatste tijd was ik druk bezig met het focussen op de komende wedstrijden, maar zoals het er nu naar uit ziet moeten we binnenkort wel om tafel gaan."

Bednarek is erg benieuwd of de club met hem door wil en wat dan zijn perspectief zou zijn komend seizoen. "Maar ik heb natuurlijk ook mijn eisen en verwachtingen, dat speelt natuurlijk ook een rol. Kijk, eerste keeper ben je in mijn ogen nooit. Het zou mij wel heel erg aanspreken als de club zegt dat ze me een reële kans bieden om eerste keeper te worden."

In principe zou de oud-doelman van FC Utrecht en De Graafschap graag langer in Friesland blijven als de club hem een mooi perspectief kan schetsen. "Dan ga ik daar zeker geen 'nee' tegen zeggen. Ik heb anderhalf jaar mijn best gedaan en hoop dat ik (door nu ook duels in het eerste elftal te hebben gespeeld, red.) alle twijfels heb weggenomen. Het is nu aan de club."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Mar 2020 om 19:40
    Prima keeper voor ons,vastleggen dus.
  • 24 Mar 2020 om 18:56
    wat mij betreft zo snel mogelijk met hem om tafel , let wel ik zeg zo snel mogelijk met Corona etc zal het allemaal wat lastiger worden , misschien iets met video vergaderen doen , om een eerste stap te zetten.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›