'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Botman: ''Beschamend is het enige woord voor vandaag''

4
Botman: ''Beschamend is het enige woord voor vandaag''

Sven Botman neemt geen blad voor de mond na het verlies van SC Heerenveen op bezoek bij Vitesse. De vice-aanvoerder van de Friezen noemt het optreden van zijn elftal in Arnhem 'beschamend'. 

"Het zat er vandaag helemaal niet in bij ons", begint Botman in gesprek met FOX Sports. "Ik vond het echt beschamend. Aan het eind van de eerste helft werden we wel iets dominanter, maar beschamend is het enige woord wat ik overheb voor vandaag."

Tegen Vitesse wist SC Heerenveen voor het zevende competitieduel op rij niet te winnen. "Het begint allemaal met inzet. De laatste wedstrijden beginnen we zó dramatisch. Elke keer komen we vroeg achter. Het veldspel zag er vandaag ook niet uit. Normaal kunnen wij domineren op het veld, maar vandaag zag het er niet uit."

Botman vindt het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. "Het is een goede vraag. We zijn er hard naar op zoek. We willen allemaal wel vechten voor elkaar, maar het is gewoon te weinig. Als je elke keer met een achterstand begint, dan loop je achter de feiten aan. Dat kan gewoon niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Feb 2020 om 12:39
  Gelukkig zegt Botman wel wat het is itt JJ en anderen in dit forum.
 • 16 Feb 2020 om 15:29
  Tja, helaas horen wij dergelijk woorden iets te vaak tegenwoordig :( Daar waar de club tot ergens voor de winterstop om werd geroemd is nu het manco.....en dan zit alles tegen. Ballen willen er voor niet meer in waardoor de druk op defensie alleen maar toeneemt en dat begint zich op te breken
 • 16 Feb 2020 om 15:28
  Is het praten nu eens voorbij?
 • 16 Feb 2020 om 15:17
  Mondjes zijn goed achteraf. Gewoon het snot achter de ogen werken. Je hoeft maar 1 x in de week tot het uiterste te werken. Beloon naar s naar werken En ze hebben nu wel genoeg kansen gehad sjonnie.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›