Ejuke blijft optimistisch: ''Daar put ik ook mijn energie uit''

0
Ejuke blijft optimistisch: ''Daar put ik ook mijn energie uit''

Chidera Ejuke was zaterdagavond wederom trefzeker voor SC Heerenveen. De 22-jarige aanvaller wist de Friezen twintig minuten voor tijd naast AZ te schieten.

De assist was van Hicham Faik. "Het was een geweldige pass", begint Ejuke bij FOX Sports over zijn doelpunt. "Toen ik zag dat hij de bal had, wist ik dat ik diep moest gaan. Ik kreeg de bal precies goed en had van tevoren al bedacht wat ik zou doen. Het was een hele goede bal en ik rondde goed af."

Enkele minuten later nam AZ weer de leiding en kreeg Ejuke opnieuw de kans om SC Heerenveen op gelijke hoogte te zetten. Ditmaal verzuimde hij om te scoren. "Ik had net iets te weinig tijd en dus moest ik het met mijn linker doen. Ook al deed ik met het links, ik dacht dat de bal erin ging, maar helaas."

Hoewel SC Heerenveen zaterdag voor het eerst sinds tijden verloor in een thuiswedstrijd, maakte Ejuke na afloop bepaald geen aangeslagen indruk. "Ik ben het liefst gewoon vrolijk", legt de Nigeriaan uit. "Ik ben ook blij hier bij SC Heerenveen. Ook al hebben we vandaag geen resultaat weten te behalen, je moet positief blijven. Uit die positiviteit put ik ook mijn energie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›