Halilovic: ''Het was een doelpunt van het team, niet alleen van mij''

0
Halilovic: ''Het was een doelpunt van het team, niet alleen van mij''

Met een fraai geplaatst schot in de kruising liet Alen Halilovic vrijdag weer even zien waarom hij vindt dat hij een basisplaats verdient bij SC Heerenveen. De 23-jarige Kroaat looft bij zijn prachtige goal ondertussen ook zijn ploeggenoten. 

"Hamdi (Akujobi, red.) gaf me een goede pass, ik sta één tegen één, schiet en scoor. Maar het was een doelpunt van het team, niet alleen van mij", benadrukt Halilovic tegenover SC Heerenveen TV. Zijn treffer betekende de winnende goal tegen UE Llagostera (1-2). "Ik heb met FC Barcelona B wel eens tegen hun gespeeld, ze zaten toen in dezelfde competitie in de Segunda Division B."

Hoewel Heerenveen normaal gesproken mag worden geacht om met grotere cijfers te winnen, speelden er nu ook andere dingen mee. "Ik denk dat we goed hebben gespeeld tegen een goed team. Het was een vriendschappelijke wedstrijd en dan is het belangrijkste dat je jezelf niet blesseert, maar dat je wel honderd procent geeft."

"We waren wat vermoeid na een zware trainingsweek, maar het was een mooie wedstrijd en we hebben gewonnen", besluit Halilovic tevreden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›