Hamstra: ''Als we die buitenkans krijgen, dan gaan wij daar voor'' Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo'' Swart: ''Leuk om een keertje naar SC Heerenveen te gaan'' KNVB: 'Op 29 juli gaan vier clubs om Europees ticket strijden'

Spierings: ''In het laatste halve uur verdienden we wel meer''

0
Spierings: ''In het laatste halve uur verdienden we wel meer''

Marc Nagtegaal, scheidsrechter bij RKC Waalwijk - SC Heerenveen, maakte na de wedstrijd nog complimenten richting Stijn Spierings. De middenvelder zette de Waalwijkers met een schitterend schot op 1-1.

"Ik had in de eerste helft een paar woorden met hem, omdat ik niet erg over hem te spreken was", reageerde Spierings na afloop bij FOX Sports. "Maar toen kwam hij naar me toe en zei hij: weergaloze goal. Kan ik wel waarderen."

SC Heerenveen wist de wedstrijd uiteindelijk met 1-3 te winnen. "Natuurlijk was het een mooie goal, op dat moment was hij heel belangrijk. Maar ja, nul punten... En dat is waar je aan het einde van de rit naar kijkt. Op basis van het eerste uur was het een terechte overwinning voor Heerenveen. Maar in het laatste halve uur verdienden we wel meer, vond ik."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!