SC Heerenveen komt tekort tegen effectief Feyenoord MATCHDAY | SC Heerenveen met verwachte elf tegen Feyenoord Jansen legt keuze Bruijn uit: ''Verwacht dat de ruimtes klein zijn'' OFFICIEEL | Arka Gdynia verlost SC Heerenveen van Mihajlovic Jansen bevestigt: Bruijn in de spits tegen Feyenoord

Spierings: ''In het laatste halve uur verdienden we wel meer''

( 0 reacties)
Spierings: ''In het laatste halve uur verdienden we wel meer''

Marc Nagtegaal, scheidsrechter bij RKC Waalwijk - SC Heerenveen, maakte na de wedstrijd nog complimenten richting Stijn Spierings. De middenvelder zette de Waalwijkers met een schitterend schot op 1-1.

"Ik had in de eerste helft een paar woorden met hem, omdat ik niet erg over hem te spreken was", reageerde Spierings na afloop bij FOX Sports. "Maar toen kwam hij naar me toe en zei hij: weergaloze goal. Kan ik wel waarderen."

SC Heerenveen wist de wedstrijd uiteindelijk met 1-3 te winnen. "Natuurlijk was het een mooie goal, op dat moment was hij heel belangrijk. Maar ja, nul punten... En dat is waar je aan het einde van de rit naar kijkt. Op basis van het eerste uur was het een terechte overwinning voor Heerenveen. Maar in het laatste halve uur verdienden we wel meer, vond ik."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›